Ενημερωτικές Συναντήσεις για τα έργα Δημόσιου χαρακτήρα του CLLD/LEADER Βορείου Έβρου

Ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές συναντήσεις για τα έργα Δημόσιου χαρακτήρα του CLLD/LEADER

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των συναντήσεων, στη διάρκεια των οποίων ο Πρόεδρος της Εταιρείας, Λαγγουρίδης Σταύρος, Μέλη του ΔΣ της Εταιρείας,  και τα στελέχη της Εταιρείας Έρευνας και Ανάπτυξής Βορείου Έβρου (ΕΕΑΒΕ)  ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους για την 1η Πρόσκληση Έργων Δημόσιου Χαρακτήρα του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER στον Βόρειο Έβρο.

  • Τοπικό Πρόγραμμα για την περιοχή των Δήμων Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου.

Συναντήσεις με τους ενδιαφερόμενους πραγματοποιήθηκαν σε όλη την περιοχή παρέμβασης του Προγράμματος, σύμφωνα με το ανακοινωθέν πρόγραμμα εκδηλώσεων, στην ιστοσελίδα της ΕΕΑΒΕ.

Επισημαίνουμε ότι η ηλεκτρονική υποβολή προτάσεων έχει ξεκινήσει από τις 30/4/2018 και λήγει στις 16/7/2018. Οι προτάσεις μπορεί να αφορούν σε βασικές υπηρεσίες και ανάπλαση χωριών σε αγροτικές περιοχές, σε παρεμβάσεις για την βελτίωση υποδομών στον πρωτογενή τομέα, καθώς και στην ανάπτυξη και βελτίωση βιωσιμότητας δασών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, καθ’ όλη την διάρκεια της περιόδου υποβολής προτάσεων, να απευθύνονται στην ΕΕΑΒΕ για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση, επεξήγηση σχετικά με την παρούσα προκήρυξη.

Οι εκδηλώσεις έλαβαν χώρο στο Αμφιθέατρο Διδυμότειχου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου και στην Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ορεστιάδας και στο Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας!

Με την Παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλειος Μαυρίδης, ο Δήμαρχος Διδυμότειχου Παρασκευάς Πατσουρίδης,  καθώς και μέλη Τοπικών Φορέων, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων στηρίζοντας το έργο της εταιρείας!  

Scroll to Top